‘Sembrant veus, collint drets’, el programa de ràdio sobre salut sexual i reproductiva a Catalunya, El Salvador i Nicaragua.
1075
post-template-default,single,single-post,postid-1075,single-format-standard,elision-core-1.0.8,ajax_leftright,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

‘Sembrant veus, collint drets’, el programa de ràdio sobre salut sexual i reproductiva a Catalunya, El Salvador i Nicaragua.

  |   Sabies què?

Farmamundi Catalunya amb la col·laboració de Ràdio Vós, Ràdio Ítacat i l’Associació de Parteria Indígena i Comunitària per a una Maternitat Feliç i Segura ASPARINCO hem llançat “Sembrant veus, collint drets“, un programa de ràdio sobre salut sexual i reproductiva a Nicaragua, El Salvador i Catalunya i amb l’objectiu de nodrir-nos de sabers i lluites diverses entorn de la salut sexual i reproductiva en el món.  

Sembrant veus, collint drets‘ consta de 6 programes, dels quals 4 ja estan en línia. Et convidem a gaudir d’aquest espai d’intercanvi de sabers on podràs visualitzar els vídeos i descarregar els podcasts de cada programa. Pròximament, habilitarem un repositori de coneixements sobre cada temàtica.

Vols escoltar els programes ja emesos? Fes clic en el cartell corresponent per a anar al vídeo a youtube: