Sembrant Veus
868
page-template-default,page,page-id-868,cookies-not-set,elision-core-1.0.8,ajax_leftright,page_not_loaded,smooth_scroll,qode-theme-ver-4.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

 ‘Sembrant veus, collint drets”, una sèrie de programes sobre salut sexual i reproductiva que fem juntament amb companyes de Nicaragua, El Salvador i Catalunya i amb la col·laboració de Ràdio Vós i Ràdio Ítacat, amb l’objectiu de nodrir-nos de sabers i lluites diverses entorn de la salut sexual i reproductiva en el món.

Calendari de programes
28 d’abril: Salut sexual i reproductiva des d’una mirada ancestral.
26 de maig: El dret a decidir.
30 de juny: Embarass adolescent/educació afectiva-sexual.
29 setembre: Violència obstètrica.
27 octubre: Diversitat sexual enfront del sistema de salut.
24 novembre: Violència cap a les dones i salut / Masclisme i racisme institucional.

Salut sexual i reproductiva des d'una mirada ancestral

“Cal escoltar les llevadores amb dignitat i sense paternalismes. El coneixement que té la llevadora ve d’una transmissió de mil·lennis, de generació en generació, de dona a dona, i que passa per la superació experiències intenses i de dolors profunds” En aquest programa llevadores i especialistes de la salut reproductiva debaten sobre el rol de les dones en les cures i l’atenció de la salut de la dona a través de la història i de com s’han apropiat de les nostres vides i els nostres cossos.

Descarrega el podcast
Recursos

Pròximament.

Visualitza el vídeo

El dret a decidir

Visibilitzem i analitzem la realitat de El Salvador i de Nicaragua sobre dret de es dones a decidir sobre el seu cos. Amb la participació de Sara García, activista feminista, psicòloga, i defensora de drets humans, i infermeres del col·lectiu de dones de Matagalpa – Nicaragua.
Descarrega el podcast
Recursos

Pròximament.

Visualitza els vídeos

Embaràs adolescent i educació afectiva-sexual

En aquest programa parlarem i reflexionarem sobre la situació i les conseqüències de l’embaràs adolescent a diferents territoris com Nicaragua, El Salvador i Catalunya: Per què es donen ? Com afecten la violència sexual i/o la falta d’informació i d’educació sexual dels nois i noies en aquest tipus d’embarassos ?
Descarrega el podcast
Recursos

Pròximament.

Visualitza el vídeo

Violència obstètrica

Visibilitzem la problemàtica de la violència obstètrica com un aspecte més del control patriarcal sobre el cos de les dones. Analitzem les seves principals pràctiques en tres països/contextos, així com les respostes dels grups organitzats de dones en relació al tema.